Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir pres veya sülale sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok yönlü maliyetlidirler; şayan korumaya malik olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının akim olduğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde dağıtmak evetğu derunin, olası olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek için önlem kırmızıınmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına aldatmaınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı esna otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı yangın kapısı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ode dayanıklıdır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan adi üretim esenlanabilir.

Report this wiki page